Servicii Contabile

Grijă și dedicare în contabilitatea online
Începe să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat în afacerea ta și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de contabilitate.

Servicii de Contabilitate

Înțelegem că o afacere de succes necesită mai mult decât doar cifre și documente contabile. De aceea, am creat serviciile de contabilitate digitală.

Cu serviciile noastre de contabilitate digitală, vei experimenta o nouă paradigmă în gestionarea afacerii tale. Iată cum:

N

Comunicarea este simplă și eficientă, având acces la un contabil care este mereu în contact direct cu tine.

N

Oferim suport specializat și consultanță adaptată nevoilor și obiectivelor tale, pentru a te ghida către succesul dorit.

N

Evidența stocurilor este ușor de gestionat, având inclus în pachetul nostru programul de gestiune.

N

Poți emite și trimite facturi direct din aplicația de contabilitate, inclusiv acceptarea e-Facturilor din aplicația mobilă sau web.

N

Ai un dashboard care îți oferă o imagine clară asupra veniturilor, cheltuielilor și profitului, actualizate în aplicația de contabilitate.

Nu suntem doar o firmă de contabilitate, suntem partenerii tăi în succesul afacerii. Cu angajamentul nostru pentru inovație și calitate, oferim nu doar servicii, ci o experiență contabilă plăcută și fără griji.

Servicii de Registrul Comerțului

A venit momentul să îți înființezi propria firmă? Noi suntem aici să te sprijinim în acest proces.
Serviciile noastre sunt personalizate și sunt disponibile 100% online, de oriunde te-ai afla. Nu trebuie să îți faci griji pentru birocrație sau pierdere de timp; noi ne ocupăm de toate aspectele legate de interacțiunea cu instituțiile. Orice problemă ar apărea, noi suntem aici să o rezolvăm.
N

Înființare simplă și rapidă 100% online

N

Modificări de firmă: asociați, administratori, etc.

N

Înființare / desființare puncte de lucru

Partenerul tău de încredere, rapid și eficient

De la completarea cererilor și obținerea tuturor actelor necesare pentru înființarea SRL-ului online, Te ajutăm să îți deschizi afacerea în doar câteva zile.

Nu mai este nevoie să te deplasezi la sediul Registrului Comerțului sau la ANAF.
O facem noi pentru tine!

Înființare SRL

1000 Lei

+ Taxe Registrul Comerțului

Opțional: îți punem la dispoziție și servicii de contabilitate completă online (salarizare, facturare, gestiune).​

Servicii de Consultanță Fiscală

Navighează prin labirintul fiscalității!

Te îngrijorează faptul că plătești prea multe taxe sau că riști amenzi din cauza neconformității? Nu ești singur. Fii un strateg în lumea fiscală, nu doar un observator pasiv al schimbărilor! Într-o economie în continuă evoluție, fiecare decizie fiscală contează. A sosit momentul să devii proactiv și să te asiguri că afacerea ta este bine pregătită pentru orice modificare legislativă sau oportunitate fiscală.
Pentru a te ajuta să rămâi în „fruntea jocului” , am creat un serviciu de consultanță fiscală online, adaptat la nevoile antreprenorilor ca tine. Oferind ședințe personalizate de consultanță fiscală online de 60 de minute, îți oferim răspunsuri punctuale la întrebările tale și te pregătim pentru ceea ce urmează în lumea fiscală în continuă schimbare.

Ce poți aștepta de la o ședință de consultanță fiscală?

Vei primi clarificări rapide și precise pentru orice aspect fiscal care te preocupă. Nu doar răspundem la întrebări, ci te și pregătim pentru provocările viitoare, fie că este vorba despre adaptarea la noile reglementări fiscale sau despre optimizarea strategiilor financiare. Consultanța noastră este flexibilă și ușor accesibilă. Consultanța noastră se desfășoară online, astfel încât să poți accesa expertiza noastră fără a fi nevoit să te deplasezi. Tot ce trebuie să faci este să stabilești o programare și să te pregătești pentru o sesiune productivă. Sau poți opta pentru consultanța offline, unde ne trimiți întrebările tale și noi îți vom răspunde în scris.

Pentru a beneficia de toate avantajele unui antreprenor informat și pregătit, ia legătura cu noi pentru a stabili o ședință de consultanță fiscală. Alege între sesiunile online sau offline și nu lăsa schimbările fiscale să îți blocheze progresul!